Loader
Training
keepersschool venlo.keepersschool,John Roox, keepen,trainen Keeper
15670
page-template-default,page,page-id-15670,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Training

Training

De training is bedoeld voor alle enthousiaste jeugdkeepers(sters) in de leeftijd vanaf 8 jaar die al actief zijn als keeper of graag keeper willen worden. Plezier in het keepen en in het sporten algemeen vind ik heel belangrijk en daarom zal dit ook tijdens de cursus een belangrijk punt van aandacht zijn. Naast het plezier in het sporten is het natuurlijk de bedoeling om de keepers(sters) de nodige technieken van het keepen aan te leren en/of te verbeteren zodat de deelnemers van de cursus vooruitgang boeken in hun beleving en ook in mijn beleving.

Door mijn ervaring in het betaalde voetbal weet ik dat een keeperstrainer heel belangrijk is voor de verdere ontwikkelingen van een beginnende maar ook van een gevorderde keeper. Deze cursus is niet alleen geschikt voor “ grote’’ talenten maar ook voor enthousiaste keepers op elk niveau, die het gewoon leuk vinden om te keepen. Naar mijn mening is plezier in het keepen de basis voor een goede verdere ontwikkeling van een jonge keeper.